Chuangyi Metal Products Co, Ltd sijaitsee suurin tunnettu ruostumattomien baseDainan town, Xinghua, Taizhou City, Jiangsu province, Kiina. Se on yksityinen yritys, jonka pinta-ala on 12000 neliömetriä ja omistama rekisteröity pääoma 28 miljoonaa yuania. 142 työntekijöitä käsittävä 6 teknikot on. Ourproduct liukuhihnan palveluihin, joita käytetään ruostumaton teräs ja titaani tuotteita: sulatus, kuuma ja kylmävalssaamon, taonta, lanka, piirustus, johto wisting, leimaamalla, karting sahat, jne.
Päätuotteitamme ovat: RST-vaijeri, galvanoitu vaijeri, Muovipäällysteinen vaijeri ja riggings; ruostumaton teräslanka, kevät wire, vety release lanka ja muut RST lanka sarja; ruostumaton terästanko kulma, ruostumaton teräs pyöreä Baari, ruostumattomat neliö Baari, ruostumaton teräs litteä Baari ja muiden ruostumattomasta teräksestä profiileja; Titanium-aineiden ja tuotteiden.
Vuosien kehitys se on tullut voimaan strateginen mittakaavassa integrointi yhdentyminen tiede ja tekniikka, tuotanto ja kauppa, yhdistymisen raw matedal ja tuotteiden taiteellinen pakkaus, pintakäsittely ja tuotantoa, joka vahvistaa vankan perustan yrityksen kehittämiseen.
Yhtiömme on tiiviissä yhteistyössä monien yritysten koti- ja ulkomailla. Tuotteiden myynti monissa ulkomailla ja meidän markkinoilla on vakaa. Vuosituotanto on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita jopa 2 000 tonnia ja titaani tuotteita enemmän kuin 150 tonnia yhtiömme on eteenpäin kotimaan markkinoilla. Tuotteemme ovat erinomainen laatu ja hyvä hinta, joka käyttää öljy-, kemian-, tekstiili-, ilmailun-, Kalastus-, arkkitehtuuri-ja tarkkuus-, jne. On IS09001:2000 ja CE-standardin mukaisesti. Kokous customersand #39; tarpeet on ensimmäinen tavoitteemme, ja me kohtelemme tuotteen laatu yhtä tärkeää kuin elämämme. Parhaamme yritämme palvella asiakkaitamme vilpittömästi.

YHÄ TÄYDELLINEN JÄRJESTELMÄ. MUUTAMME MARKKINOIDEN MUUTOKSIIN. (JATKUVASTI MUUNTUVIA UUSIA TUOTTEITA. ME ITSE RAJAN ULKOPUOLELLA. Avulla JATKUVASTI PARANTAA LAATU-andamp; HENKILÖKUNTAMME MERKKI. ME ON LUODA LAATUA LIFE.AS KYPSÄ JA LEVELHEADED) YRITYS TÄNÄÄN. OLEMME TÄYSIN vakuuttuneita SIITÄ, ETTÄ MEILLÄ ON VELVOLLISUUS JA KYKY CREAT Eandquot; CHUANCYIandquot; UUSI ERAI