Etuja käyttämällä korkea laatu ruostumaton teräs vaijeri voiteluaineet

1. laadukas voiteluöljy hyvä liikkuvuus ja hyvä tunkeuma, ruostumaton teräs vaijeri voitelu esikäsittely tunkeutuvat nopeasti merkkijono ja köysi, ja estää bakteerien jalostukseen vaikutuksiltaan core kuitua.
2. voiteluöljyn RST-vaijeria pito laatu ei ole helposti poistettu, voitelu vaikutus lämpötilan määritetyn alueen ei vaikuta. Lisäksi tarttuvuus suorituskykyä Lube liukuohjattuihin, joka auttoi RST-vaijeria Hissi vetoyksikön.
3. on suuri elokuva voimaa, mahdollisuus vastustaa koskettaa erittäin kovassa rasituksessa korkean paineen välillä ruostumaton teräslanka, mutta myös vastustuskykyä hajoaminen, heikkenemistä.
4. laadukas lube öljyn korkeampi yhtenäisenä voimana välttää öljy tippumisen, ei keskipakopumput swing menetettiin liikuntaa, välttää rasvaa jätettä ja saasteita muihin laitteisiin.
5. laadukas ruostumattoman teräksen vaijeri aiheuttama voiteluöljyä ei sisällä korroosiota, ruostuvia osia, korroosio ehkäisy, korroosio ennaltaehkäisy on parempi.
6. kyky korjata itse, ja ruostumattoman teräksen vaijeri jatkoi taivuttaa, pitää öljyn elokuva sen pinta puristamiseen laajentamista. Tämä edellyttää lempeä ja korkean kiillotettu elokuva suojaamaan köyden rikkomatta.