Ruostumaton teräs vaijeri teollisuuden ongelma

1. alansa RST lanka teollisen ketjun linkin tai yrityksen tasolla laitteet, luokan vielä alapäässä alhainen kantoja. Erityisesti ruostumattoman teräksen vaijeria tuotteita, useimmat yritykset kuin yksinkertainen karkea epätasainen laatu vaikea muoto tuotemerkin ja heikkoa lisäarvoa oli määräävä asema kilpailun vähemmän todennäköisesti markkinoiden sanoa.

2. ruostumaton teräs vaijeri yritysten on yksinkertainen jäljitelmä huolimatta kieroa kritiikkiä välisen yhteistyön puute. Muodosta järkevä työnjaon ja korostaa alan rakenne, tasalaatuisuus on vakava.

3. ruostumaton teräs vaijereiden korkea teollisuuden aiheuttaman pilaantumisen valvonnan tarpeen ja virrankulutus. Nykyisten jalostuskapasiteetti ja jalostuskustannukset mukaan tähän kaupunkiin noin yli 400000 tonnia alkuperäinen kaatopaikalle vuotiaiden lietteen aivan aikana tarvitaan yli kaksi vuotta Ultra miljardin kustannukset. Voidaan sanoa, että kasvuympäristön lähestymistapaa kehitykseen on tultava loppu.

4. useimmat ruostumattomat vaijeri johdon tasolla ei voi tarpeisiin yritystoiminnan kehittämiseen, mittava pitkälti vain ruostumattomasta teräksestä vaijeri yritysten kasvuun erityisesti nykyajan, hallinnon tehokkuutta on pahentanut hallitseminen.