Ruostumaton teräsköysi on erittäin tarpeellinen

Monissa sovelluksissa ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin yläosa tarvitsee liittää lisävarusteet, ja vaijeri ja lisävarusteet ovat turvallisia. Yhteystapa turvallisen käytön kannalta on erittäin tarpeellista. Stainless Steel Wire Rope ruostumaton teräsvaijerin kiinnitysliitäntä. Seuraavassa on muutamia yleisiä tapoja tehdä tämä:

(1) Neulomismenetelmä.

Varsinaisessa tuotanto-elämässä tavallisin kiinnitysmenetelmä on neulomismenetelmä, jossa käytetään sydänmuotoista holkkirenkaita ruostumattoman teräsvaijerin, Stainless Steel Wire Rope -kaapelin ja metallilankaosan päätyjen kiinnittämiseksi köysirakenteeseen, toistuvat $ useita kertoja, ja lopulta sidottu tai pään tiukasti linjaan. Käytön aikana ruostumattomasta teräksestä valmistetun langan köyden pituus on vähintään 20 kertaa kertaa ruostumattoman teräsvaijerin halkaisijan halkaisija turvallisen käytön varmistamiseksi.

(2) korttipää on kiinnitetty.

Pää on erikoistyökalu ruostumattomien teräsköysien kiinnittämiseen. Kiinteän ruostumattoman teräsvaijerin lopussa käytä neulomismenetelmää holkkirenkaan kiinnittämiseksi ja kiristä sitten pään avulla. Kiinteä ruostumattoman teräsvaijerin halkaisijan mukaan on varustettava vastaava määrä Chuckia. Johdinrun halkaisija 7-18mm: ssä on oltava 3 Chuck -pyörää, 19 27mm on varustettava 4 kortin päällä, 28 37mm on varustettava 5 Chuckillä, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta langasta 38 on varustettava 6 otsakkeella. Jotta varmistetaan, että kortinpään vetolujuus ei saa olla pienempi kuin 80% ruostumattoman teräsvaijerin rikkoutumisvoimasta, ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin on käytettävä ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin mukaan menetelmää.

(3) Alloy pressure pään menetelmä.

Ensinnäkin ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin pää on purettava yksikön paineen mukaisesti ja jokainen lanka säästää päätä. Jakamisen pituus ei saa ylittää metalliseosholkin pituutta, ja sitten vastaavan reiän taivuttamasta vaijerin yläosasta, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta langasta kaikki erilliset köysiosat viedään linjaan, lopullinen sarja Lussow joukko tiivistymistä voi olla.

(4) Irrotettava liitos.

Tämän menetelmän pääasiallinen käyttö on kiilahihna, jonka avulla köysi voidaan kytkeä kiilan kanssa rakenteeseen sen jälkeen. Tämä menetelmä voi kuitenkin taata vain vaijerin rikkoutumisvoiman noin 90%.

Ruostumattoman teräksen vaijerin valmistuksessa Stainless Steel Wire Rope muodonmuutoksen jälkeen on erittäin tärkeä askel lanka- tai ruostumattoman teräsvaijerin muodonmuutoksen jälkeen Muotin jälkeen muodonmuutoksen jälkeen stressin poistamiseksi. Tällä tavoin se voi saavuttaa paremman suorituskyvyn irti, mutta myös lisätä ruostumatonta teräsköysirakennetta kompakti Stainless Steel Wire Rope ruostumaton teräsköysi pituussuuntainen suora ja ruostumattomasta teräksestä vaijerin pinnan sileys ja niin laadukas suorituskyky.

Kantojen taakseen muodonmuutos tapahtuu pääasiassa rainan toistuvan taivutuksen ja suoristamisen jälkeen paineistuskoneen jälkeen pysty- ja vaakasuuntaisten muodonmuutosrullien läpi.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka Teräsvaijerin jälkeen ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin jälkeen ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin jälkeen ruostumatonta teräsköysiä mutta myös ruostumattomasta teräksestä valmistettua lankaa köyden läpi pari voi pelata pakkausta, mitoitusvaikutusta.