Stainless Steel Rigging Suunnittelu ja terveys

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun takavarikoinnin suunnittelu ja terveys, asiakkaiden pitkäaikainen käyttö telineprosessissa kohtaavat aina joitain ongelmia ja jopa onnettomuudet, Stainless Steel Rigging niin miten oikein valita ja käyttää ruostumatonta terästä takila ja rintareppu on erittäin tärkeää, tarjoamme asiakkaillemme muutamia ehdotukset:

1. Ruostumattoman teräksen sarjan valmistaminen on standardoitava.

2. vahvistaa käyttöä ruostumattomasta teräksestä rintareppu turvallisuuden hallinta, tehdä erityistä hallintaa, käyttötarkoitus, kiinteän pisteen varastointi, säännöllinen tarkastus, ruostumaton teräs Rigging ajoissa romu ja tehdä hyvää työtä huolto ja ylläpito rintareppu.

3. Vahvistetaan turvallisuuskoulutusta ruostumattomasta teräksestä valmistettujen rattaiden henkilöstölle, vahvistetaan henkilöstöä turvallisuuspropagandaan ja koulutukseen, mutta myös korostetaan turvallisuuden teknisen laadun parantamista. Pyydä käyttäjää hallitsemaan ruostumattomasta teräksestä valmistettujen varusteiden perusturvallisuuden teknistä tietämystä, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen runkojen tuntemusta, jotka tuntevat ruostumattoman teräsvaijerin perustavanlaatuiset suorituskyky- tai käyttövaatimukset, jotta voidaan ymmärtää painopisteen laskenta ja hihnan määrä eri käyttöympäristöissä , hallitsemaan hihnan turvallisuustarkastusta ja romumustarvetta. Vain hallitsemalla nämä perusturvallisuustiedot, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ja käytännössä rationaalisesti käytännössä, voimme varmistaa, että ruostumattomasta teräksestä valmistetut takavarikot käytetään oikein nostolaitteen turvallisuuden varmistamiseksi.


Nostoprosessissa, kuinka tehokkaasti vältetään onnettomuus?

1. Hihnan haarojen on oltava rakenteeltaan symmetriset ja tasaisesti jakautuneet samalla pystysuoralla kulmalla. Useita yhdistelmiä hihnoista ei saa ylittää pystysuunnan suurinta kulmaa.

2. Hihnan on oltava asianmukaisesti sijoitettuna ja kytkettynä turvalliseen tapaan, ruostumatonta terästä ja hihna on asennettava kuormaan siten, että kuorma voidaan tasapainottaa hihnan leveydestä.

3. Hihna suojauksen vahvistamiseksi, terävien reunojen, kitkan ja kulumisen estämiseksi.

4. Vaarallisen onnettomuuden välttämiseksi kuormaa ei voida kallistaa tai liukua rintalasta, jotta kuormituksen tasapaino ja vakavuus säilyvät.

Ruostumaton teräs Rigging Jos juuren 304 ei ole magneettinen, ja vain 400 materiaalista on magneettista. Koska se on ferriittiä.


300-järjestelmä kuuluu austeniitin runkoon. Stainless Steel Rigging Huomaa myös, että ketju ilman magneettista alustaa ei edusta 304, ruostumatonta terästä, koska nyt on 201, 202 materiaalia.


201, 202 materiaaleja kansainvälisen standardin mukaisen nikkelipitoisuuden mukaan tulisi olla 2 nikkeliä ja 4 nikkeliä. Mutta kotimainen ei ole sama. 201 on useita nikkeliä, kuten 0,3 nikkeliä 0,8 nikkeliä ja 1 nikkeliä. 304 sisällöstä on 8 nikkeliä. Voit ostaa joitain juoma-annoksia. Stainless Steel Rigging Osta 8 nikkeliä. Voit myös tehdä spektrometriä.