Taivutus ruostumattomasta teräksestä vaijeri suunnittelu on tärkeää

Kun suunnittelijat koneiden ja laitteiden suunnittelussa pitäisi yrittää taivuttaa ruostumattomasta teräksestä vaijeri suuntaan rummun tai talja sijaintia, tekee ruostumattoman teräksen vaijeri muodossa taivutettu samaan suuntaan, tunnetaan myös nimellä l-mutka. Jos suunnittelet käänteinen taivutukseen ruostumattomasta teräksestä vaijeri (s-mutka) ruostumaton teräs vaijeri elämää kuin taivuttaa alentaa 50 % ~ 70 %, tämä johtuu käänteinen taivutus RST-vaijeria sekä korostaa ja paine.
Kyseisiä laitteita suunniteltaessa suunnittelija pyrittävä välttämään ruostumattomasta teräksestä vaijeri on tarkoitus kääntää taivutus. Liitoksen tarkoituksena on oltava vastakkainen suunta, olisi etäisyys hihnapyörät tai rullat tarkoituksena on olla suurempi.
Koska ruostumaton teräs vaijeri laitteessa on suorassa yhteydessä hihnapyörät tai rullat, hihnapyörät, ruostumaton teräs vaijeri rumpu suorituskykyä ja työelämän käyttö on paljon vaikutusvaltaa. Välttämiseksi ennenaikaista romuttamista RST-vaijeria suunnittelija olisi otettava täysin huomioon materiaali, hihnapyörät, rullat, järkiperäinen halkaisija.