Huomioitavaa ruostumattomasta teräksestä laippa

1, koska laippa kansi Lämmitys, hitsaus virta silmän ruostumisen estämiseksi ei ole liian suuri, vähemmän noin 20 % kuin hiiliteräs elektrodit arc ei pitäisi olla liian pitkä, Nopea jäähdytys, kapea helmi on aiheellista.

2, elektrodi on pidettävä kuivina, lime-Titania tyypin on oltava 150 ℃ kuiva tunnin alhaisen vety tyypin on oltava 200-250 ℃ kuiva 1 tunti (ei toistu kuivaus, tai muuten iho altis halkeilua spalling), öljyn ja muun lian estää elektrodi kiinni, jotta ei vaikutus, jolloin hiilidioksidipäästöjä sisältö hitsin ja hitsin laatu.

3, ruostumaton teräs laippa hitsaus toistuvasti Lämmitys saostetaan karbidit, vähentää korroosionkestävyys ja mekaaniset ominaisuudet.

4, chrome ruostumattomasta teräksestä laippa hitsauksen jälkeen ja kovettuminen American standard laippa on suuri, helppo murtaa. Jos käyttää samantyyppistä kromi ruostumaton teräs (G202, G207) Puikkohitsaus, yli 300 ℃ lämmitä ja post hitsata noin 700 c hidas jäähdytys. Jos hitsin lämpökäsittely hitsauksen jälkeen ei ole mahdollista, käytä ruostumattomasta teräksestä laippa hitsauslanka (A107, A207).

5, ruostumaton teräs laippa, korroosionkestävyys ja hitsattavuus yhä määrä vakaus elementtejä Ti, Nb, Mo, hyvä hitsattavuus CR RST laipan parantamiseksi. Käyttäen samantyyppistä kromi ruostumaton teräs laipallinen elektrodi (G302, G307) pitäisi olla yli 200 ℃ lämmitä ja post hitsin 800 ℃ karkaistu. Jos hitsin lämpökäsittely ei ole mahdollista, käytä ruostumattomasta teräksestä laippa hitsauslanka (A107, A207).