Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen metallilankojen kehitystyö

Stainless Steel Wire Rope Markkinoilla, miten löytää lajikkeiden kehityspotentiaali, kuinka avata markkinat sininen meri? Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tuotteissa vesijärjestelmän, vihreän koristelujen markkinapotentiaalin jne. Korvaaminen antaa ohutseinäisiä ruostumattomasta teräksestä valmistettua putkea, austeniittis-ferriittistä duplex-ruostumatonta teräsköysiä ja muita tuotteita, jotka lisäävät kysynnän tilaa.

Tarkka ruostumaton teräsputki turvallinen ja luotettava, terveys ja ympäristönsuojelu, taloudellinen sovellus, ohutseinäinen putki ja uusi luotettava, Stainless Steel Wire Rope yksinkertainen ja kätevä yhteysmenetelmä menestys, joten sillä on enemmän muita etuja putken ei voida korvattu, rakentamisen hakemus on enemmän ja enemmän, sen näkymät.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka Rata viittaa yleisesti ruostumattomasta teräksestä valmistetun langan kierteeseen, jonka materiaali on yleisesti käytetty austeniittista ruostumatonta terästä eli 304, 316, 316L ja niin edelleen.

Austeniteettis-ferrittisen duplex-ruostumattoman teräksen tutkimus ja kehitys Metallirunko on tehnyt läpimurtoa maassamme, mikä osoittaa kasvavan kysynnän trendi. Sen lisäksi, että erikoisvarusteiden siirtomekanismiin on keskittynyt, ruostumatonta teräsköysiä on käytetty ja kasvanut nopeasti Kiinan rakennustekniikan yksikerroksisen tai kaksoiskerroksen kaapeliseinän rakenteessa ja koristeellisessa rakenteessa. Tällä alalla suurin osa yksisäikeisestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta vaijerista, kaikenlaiset suojakaiteet, jotka käyttävät 12 mm ruostumattoman teräsvaijerin 7x7-rakenteen alapuolella. Viime aikoina kotimaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut lanka-köysien valmistusyritykset ovat saaneet Gb T9944 -tuotteen "ruostumattoman teräsvaijerin köyden" rakenteen tai eritelmät 35w X7180-standardin ja 22, 24mm: n vaijerin tilausten perusteella, jotka osoittavat ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin rakenteen. kehityksen suuntauksen monipuolistuminen.

Viime vuosina ympäristönsuojelu ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijeriverkon rakentamisen ja koriste-sovellusten alalla yhä laajemmin, kuten teiden, pysäköintialueiden, neliön ja isojen hotellien ympärillä, väliseinän ympärillä, portaiden kaiteiden ja niin edelleen. Sen soveltamistapa osoittaa täysin ruostumattoman teräsvaijerin erinomaiset materiaaliominaisuudet ympäristönsuojelusta. Stainless Steel Wire Rope -verkossa on etuja kevyt, suuri lujuus, hyvä pehmeys, iskunkestävyys, rikkoutumisvetovoima, kiinteä ja kestävä rakenne, kaunis ulkonäkö ja pitkä käyttöikä. Koska valtatie suojakaide on joustava suojakaide, ei vain kaunis, antelias, toiminto on parempi kuin teräslevyn valmistus rigid Guardrail mutta myös kestää, Stainless Steel Wire Rope puskuroi kaikenlaisia ​​auton törmäys, vähentää onnettomuuden vaurioita asteen.

Stainless Steel Wire Rope -verkkoa käytetään laajalti eläintarhoissa, meripuistoissa ja muissa samankaltaisissa ympäristössä eläinten häkkeihin, lintuverkkoihin, eläinten aitaukseen ja maisemointiin sekä rakentamiseen, urheiluun, akrobatiaan, kodin sisustukseen, rakennusten sisustukseen, turvallisuussuojaan ja muille aloille . Ruostumaton teräslanka Langallinen verkko ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka köysi jatkojalostustuotteita kehityksen muodossa, Stainless Steel Wire Rope on yhä enemmän teollisuuden suosima.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu köysirata kasvaa jatkuvasti, lajikkeiden määrä kasvaa jatkuvasti, mukaan lukien: Sähköistetty rautatien kulutuspituus käyttää ruostumatonta teräsköysiä, masuunikangas käyttää ruostumatonta teräsköysiä, aero-moottorin suutinkytkennän takaisinkytkentäkaapelia, avaruuskoneen kierrätyskonetta roikkuu rintareppu täydellä laturilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaijeri, tavaramerkki auton laskuvarustus ruostumattomasta teräksestä valmistetulla köysillä, korroosionkestävyys Korroosionkestävä joustava ruostumaton teräsvaijeri, ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka köysi, ruostumaton teräsköysi, miehitetty avaruusalusta tilaa telakointi kone omistautunut ruostumaton teräs köysi, ruostumaton teräslanka Rope laivavene pelastusvene, ruostumaton teräs lanka suurnopeusjunaverkon (ruostumaton teräs köysi rintareppu) jne.

Käytettäessä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vaijereita Joissakin erikoislaitteissa, kun mekaaniset ominaisuudet eivät ole pääindeksi ja korroosionkestävyys on suhteellisen korkea, kuten meriympäristössä, käytetään 904L austeniittista ruostumattomasta teräksestä valmistettua lankaa. Vuonna 304, 316, 316L ja muut yleisesti käytetty austeniittinen ruostumaton teräs, Kiina haluaa kehittää muiden austeniittisen ja austeniittisen ferriittisen muotoisen duplex-ruostumattoman teräsvaijerin käyttöä uusilla lajikkeilla erilaisten kenttien tarpeisiin.