Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka on monissa käyttötarkoituksissa

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja kutsutaan myös ruostumattomaksi teräkseksi valmistetuiksi kylmälevylinjoiksi, joita käytetään pääasiassa erilaisiin kiinnikkeisiin, kuten mekaanisiin osiin, ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin sähköisiin sovelluksiin ja muihin komponentteihin. Eri materiaalien mukaan ne voivat olla sopivia korroosio-ominaisuuksia ja mekaanisia ominaisuuksia. Kylmä taonta saada parempaa muotoa, valitse korkea laatu. Lankojen asianmukainen materiaali on erityisen tärkeä ruostumattoman teräksen ruuvikierteen käytön kannalta: ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruuvilankakovuus eri käyttötarkoituksiin, ruostumaton teräsköysi, jota tavallisesti käytetään pieninä ruuveina tavaroiden käytön elinaikana, mutta myös autoruuvit, puristusruuvit, joita käytetään laajalti normaalissa käytössä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvityypit: ulkonäkö, Stainless Steel Wire Rope ruuvi on yleensä jaettu matta jousi linja ja kirkas lanka, matta ruuvikierre kovuutta kirkkaan langan korkea kovuutta, voidaan käyttää roikkuu linjan, yleisesti käytetty Ulkonäkövaatimukset eivät ole korkeat ja suhteellisen korkean tuotteen joustavat vaatimukset. Paperinvalmistus, oksaalihappo, ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka Rope lannoite ja muut tuotantolaitteet; valokuvaus, elintarviketeollisuus, rannikkoalueiden tilat, köydet, CD-sauvat, pultit, pähkinät. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja kutsutaan myös ruostumattomaksi teräkseksi valmistetuiksi kylmälevylinjoiksi, joita käytetään pääasiassa erilaisiin kiinnikkeisiin, kuten mekaanisiin osiin, sähköisiin sovelluksiin ja muihin komponentteihin. Eri materiaalien mukaan ne voivat olla sopivia korroosio-ominaisuuksia ja mekaanisia ominaisuuksia. Kylmä taonta saada parempaa muotoa, Stainless Steel Wire Rope valita laadukkaita. Lanka sopivalla materiaalilla on erityisen tärkeä.

Tämän suuritehoisen ruostumattoman teräksen ruuvikierteen koostumus ja suhde ovat: 0,08% -0,15% C; 0,01% -0,60% Si; 0,02% -0,60% Mn; 0,01% -0,03% P; 0,002% 0,03% S; 12-14% Cr; 0,8 - 1,5% Mo: sta on Fe. Valmistusmenetelmä käsittää seuraavat vaiheet: sulatetun teräksen sulattamisen suorittaminen kemiallisen koostumuksen mukaisesti; kuuma valssaus; hehkutus ja peittaus ruostumattomasta teräksestä valmistetun levylevyn hankkimiseksi; Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka Rope pinnoite ja kuivaus; kylmä piirustus; pesu ja kuivaus neutraalisella aktivaattorilla; vaimentaa; karkaisu; Pinnoitus ja kuivaus; ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruuvikierre. Tämä erinomainen suorituskykyinen ruostumatonta terästä oleva ruuviliitäntä säästää energiaa ja ympäristönsuojelua, jolla on korkea korroosionkestävyys, korkea elastisuus ja suuri sitkeys. Valmistusmenetelmät ja kehittynyt teknologia sekä yksinkertaiset ja alhaiset tuotantokustannukset.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettua lankaa voidaan kutsua myös ruostumattomasta teräksestä valmistetusta langasta, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta köysirangasta, levyjuurista, mutta eri ruostumattomasta teräksestä valmistetusta vaijerista. Lankavaihtoon ja ruuvikierteeseen on olemassa kaksi erilaista tyyppiä, kuten nimestä käy ilmi: ruuvikierrettä käytetään pääasiassa ruuveilla ja jousi, jota käytetään joustavien tai muiden elastisten laitteistotuotteiden jousen tai muiden vaatimusten tekemiseen. Muut, kuten kirkkaat linjat, vedyn vetäytymislinjat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut köysirunkoelektrolyysikohdat, akselin hiusneulaviivoilla on myös vetolujuus 1500-2000.

Jousilinjan kovuus on seuraava: kaikki pehmeät, 1/4 kova, puolikova, 3/4 kova, kova, erityisen kova. Langanköyden tekniset tiedot: 7 * 1,6 * 12,7 * 7,7 * 19,17 * 39 ja niin edelleen. Samaa materiaalirivit, sauvat, putket, levyt ovat kalliita, 7 * 7: n osakkeiden kalliimpia.

Lanka on yleensä valmistettu tavallisesta hiiliteräksestä ja korkealaatuisesta hiiliteräksestä. Ruostumaton teräsköysi Teräsluettelon jakelun ja erilaisen langan käyttö mukaan lukien tavallinen vähähiilisen teräksisen kuumavalssattujen levyjen, korkealaatuisen hiiliteräsvaijerin, hiililanka, sammuttu ja karkaistu lanka, vaijeri lankaisella langalla sauva, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut valssatangot ja niin edelleen.