Ruostumattoman teräksen lankaverkko käyttöiästä

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun köysin käyttö, ruostumattomasta teräksestä valmistetun köyden köysi, on eniten toivoa ruostumattoman teräsvaijerin käyttöiän pidentämiseksi, mutta valo ei ole, mutta ennen kaikkea on ymmärrettävä, mitkä tekijät vaikuttavat elämään ruostumattomasta teräksestä valmistetusta vaijerista oikean lääkkeen määräämiseksi. Ruostumattoman teräksen vaijerin päivittäisessä tarkastuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota ruostumattoman teräsvaijerin tilan käyttämiseen, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun köysiruun, jotta estetään elastisen alenemisen ilmiö. Joissakin tapauksissa (yleensä työympäristöön liittyvä) vaijerin kimmoisuus vähenee merkittävästi, ja jos jatkat käyttötapaa, se tuo paljon turvallisuusriskejä.

1, tuotantoprosessi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaijeri on valmistettu useista ruostumattomasta teräksestä valmistetusta lankaisesta kierrätetystä tuotteesta, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta langasta ja kierrä prosessin laatu määrää ruostumattoman teräsvaijerin laadun. Ruostumaton teräslanka on yleensä kuumavalssattua korkealaatuisesta teräsvalanteesta halkaisijaltaan pienempiin levykierteisiin ja sen jälkeen sen jälkeen, kun toistuva kylmä on vedetty ruostumattoman teräslangan halkaisijasta. Stainless Steel Wire Rope Jos ruostumattoman teräslankaan ja kiertymisen laatu ei ole taattu, on tarpeen vähentää ruostumattoman teräsvaijerin käyttöikää. Siksi ruostumattoman teräksen vaijeria tuotantoprosessissa on ensin varmistettava, että laatu ruostumaton teräslanka ja kierrä prosessi, niin periaatteessa varmistaa laatu ruostumattoman teräsvaijerin pidentää ruostumattoman teräksen vaijeria.

2, kuluminen. Kuluminen on jaettu ulkoiseen kulumiseen ja sisäiseen kulumiseen. Ulkoinen kulutus on lähinnä ruostumattoman teräsvaijerin käytön aikana sekä köyden lattiaan ja muihin esineisiin, jotka johtuvat pintakosketuksesta, joten varsinaisen työn on oltava tavanomaisella ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin alas, jotta vältetään yksipuolinen kulutustilanne, ruostumaton teräslanka Rope niin pitkälle kuin mahdollista, jotta koko ruostumaton teräsköysi kuluu. Käytä ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaijerin halkaisijan kapeita ja pienempi kuormitus. Sisäinen kuluminen on pääasiassa ruostumatonta teräsköysiä rullan tai hihnapyörän kautta, kun kuormaa painetaan pääasiassa ruostumattoman teräsvaijerin puolella ja ruostumattoman teräsvaijerin taivutuksen vuoksi ruostumaton teräsköysi eri teräslankojen välillä voiman, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen johtojen välillä osakkeiden välillä ja voiman lisääntyminen osakkeiden välillä niin, että sisäinen kuluminen ruostumattoman teräksen vaijeria, kun usein työtä pitoisuus voima, niin että sisäinen rikki lanka. Käytä vähentää huomattavasti Senyuanin ruostumattoman teräsvaijerin käyttöikää.

3, rikki lanka. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaijerin rikki lanka on jaettu rikkinäisen langan käyttöön ja rikkoutuneen langan käyttämiseen, joten hiilikaivosten turvallisuussäännökset tarjoavat joustavaa ruostumatonta teräsköysiä ennen ja monofilamenttien suorituskyvyn testausta. Käytössä Stainless Steel Wire Rope, koska ruostumaton teräsvaijeri toistuu rullauksessa tai kiekon ympärillä käämityksen lukuisia taivutus, helppo tehdä teräslanka väsymys, sitkeys vähentynyt ja lopulta johtaa rikki lanka. Rikkoutuneiden köysistöonnettomuuksien aiheuttamat muut kuin tuotteen laatutekijät ja työn edistäminen siellä ovat erilaiset suhteet. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lanka Raskas lanka, joka johtuu väsymyksestä, esiintyy yleisesti lanka-alueen ulkoreunalla, jossa kaistaleet ovat kaarevimmat. Taivutusväsymys rikki lanka kasvaa kuorman kasvaessa ja taivutuskulma pienenee.

4, ruostumattomasta teräksestä valmistettu köyden joustavuus liittyy yleensä seuraaviin lukuisiin ilmiöihin:

A.

B. johdinkytkennän jatke;

C. Kun osat puristuvat toisiaan vasten, on johtojen ja säikeiden välinen kuilu;

D. Vähäinen ruskea jauhe näkyy köyden säikeissä;

E. Vaikka se ei ole rikki, mutta vaijeria ei ole helppo taivuttaa ja halkaisijan pieneneminen on yksinkertaisesti siksi, että lanka kuluu paljon nopeammin. Tämä tilanne johtaa äkilliseen muodonmuutokseen dynaamisessa kuormituksessa, se on heti romutettava.