Stainless Steel Wire Rope S Reason

Ruostumattoman teräksen vaijerin oikea käyttö on varmistaa, että tärkeän takuun, Stainless Steel Wire Rope ja käytännön sovellusprosessissa Stainless Steel Wire Rope, johtuen käyttäjän huolimattomuudesta, ei ole normaalia toimintaa, joka aiheutuu vaijerin väsymyksen käyttö, mikä aiheuttaa tietyn turvallisuusriskin. Täällä, Chuang Yi kaikille summata seuraavat kaksi syytä.

Ensimmäinen on taivutus väsymys, ruostumaton teräsvaijeri toistuvasti läpi Stainless Steel Wire Rope hihnapyörän tai rullan naarmuuntumista lukuisia taivutus, ruostumaton teräsköysi köysi helppo teräslanka väsymys, sitkeys vähentynyt, mikä johtaa lopulta rikki lanka. Ja väsymys rikki lanka näkyy vakavin taivutus ulomman langan. Normaalisti väsymyksen katkaistun langan ulkonäkö tarkoittaa, että ruostumaton teräsköysi on jo lähellä myöhäistä käyttöä. Tulokset osoittavat, että ruostumattoman teräsvaijerin taivutusväsymisikä liittyy läheisesti D / d-suhteeseen (ts. Telan halkaisijan D ja vaijerin halkaisijan suhde), ruostumattomasta teräksestä valmistetulla köysirulla turvallisuuden tekijä ja köysirakenne liittyvät läheisesti toisiinsa.

Toinen on jännitys, jännitys ja tärinä, joka aiheutuu väsymyksestä, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta teräsköysistä jarrun alussa ja käynnistyessä, niputettu köysi ennen kuormaa ja sen jälkeen, vetolujuus aiheuttaa metallin väsymistä. Lisäksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaijeri on usein vääristynyt ja tärinä on myös väsymyksen aiheuttaja. Väsymisvaurion periaate on jännityksen vaikutuksesta, ensimmäinen hieno teräslankapinta, joka johtuu erilaisista liukastumista muodostaen alkuperäisen halkeaman, ruostumattoman teräksen köysiradan ja sitten halkeaman kärjen alle leikkausjännityksen toistuvan muovisen muodonmuutoksen vaikutuksesta niin, että halkeilla etenemistä murtumiseen asti. Sen väsymys, jonka rikki lanka on yleensä litteä, enimmäkseen langan pinnassa, ja hyvin säännöllinen.

Kuljetus: lastausköysiä voidaan käyttää köydenköydenköyden tai teräsputken käyttämiseen akselireikään, jolloin köyden solki asetetaan putken molemmille päille, kielletään teräksestä, joka on suoraan pyörivä, Stainless Steel Wire Rope Siirtymäpäinen ponnahduslauta hitaasti liukuu alaspäin tai nosturin ollessa riippuvainen, maadoitus, jos tarvitset ryyppyjä, älä suorita suoraan köyden pintaa, jotta ei aiheuta köysin pinnan murskaamista pitkän matkan kuljetustarpeeseen kansi, ruostumaton teräsköysi köysi estää sateen aiheuttaman korroosiota.

Päivittäinen säilytys: ruostumaton teräsvaijeri, Stainless Steel Wire Rope tulee sijoittaa ilmastoituun ja kuivaan huoneeseen estääkseen välittömän auringonvalon ja kuumailmapuhdistuksen; kuten on oltava ulkopuolelta, on sijoitettava korkeammalle maahan, peitetty sadesuojalla. Stainless Steel Wire Rope Aseta maahan ylemmän korkeuden yläraja 300 mm tai enemmän.

Ja nostoköysinä, jos roikkuvat esineet pysyvät ilmassa, et voi käyttää yksisuuntaista vaijeria, koska vaijeri on omalla taipumuksellaan irti ja päinvastoin. Stainless Steel Wire Rope tekee esineitä ilmavirroissa,

Käytetään köysirunkoina, Stainless Steel Wire Ropea käytetään vain jännitteeseen, se voi valita yksisuuntaisesti vaijeria; kantaa kuormankytkennän vaipan paras vaihtoehto metallilanka köyden, koska se on parempi isku suorituskyky.