Ruostumattomasta teräksestä valmistetut köydet käytetään poraus välttämättä ailahteleminen

Öljyn teollisuuden tekniikka aikaistaa, tehokkaan toiminnan poraus ja tuotanto on vähitellen lisääntynyt, monet öljylähteiden on kaikki heijastavat ydin ruostumatonta terästä vaijeri käytössä elinikä on lyhyempi kuin aiemmin kyennyt vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Samaan aikaan hamppu ydin tapahtui myös RST-vaijeria käytöstä RST-vaijeri on hyödyntää rakenteellisia vaurioita ja käyttää katkenneita. Tehostettu vaikutus kuorman nopeus kasvaa hyvin, Taivutussäde kapea olosuhteissa, core RST-vaijeri on vaikea käsitellä. Tällä hetkellä ruostumattomasta teräksestä valmistetut köydet joissa on terässydän alkoi mennä alueilla öljynporaus vähitellen korvata Ma täytelanka RST-vaijeria, käytetty aiemmin.

Jos rakenne ruostumaton teräs vaijereiden terässydän metalli tiheys kuidun ydin kasvu verrattuna 17 %, breaking voimassa kasvoi alle voimaa, voivat täyttää turvallisuusvaatimukset. Koska ruostumaton teräs vaijereiden joissa on terässydän radial paineen suurempi, poraus ja tuotantoon käyttö ei ole helppoa haavan tapahtuu madaltuminen, muodonmuutoksia. Pieni, ruostumatonta terästä vaijereiden terässydän voimalla venymä ja aiheuttaa vähemmän kitkaa köyden venymä keskimääräinen elinikä on noin 1,2 ~ 1,3 kertaa kuidun ydin ruostumatonta terästä vaijeria.