Ruostumaton terästanko kierros

Ruostumaton terästanko kierros
Tuotetiedot

Näitä maailman kuuluisa ruostumattomasta teräksestä pyöreä Baari valmistajat CHUANGYI on enimmät reilu ainoa. Willkommen in Groß ruostumattoman teräksen rod tehtaallamme.

316 ruostumaton teräs pyöreä sauva on kiillottamattomia (mill) pinta on hehkutettu, täyttää American Society for Testing ja materiaalien International ASTM A276 ja on standardin toleranssi. Haponkestävä teräs 316-luokan tarjoaa parempi korroosionkestävyys kuin yleiskäyttöinen 304 ruostumatonta terästä, erityisesti meriympäristöjen korkea nikkelipitoisuus ja molybdeeniä. Austeniittinen ruostumaton teräs 316 on yleensä nonmagnetic ja voidaan kylmä työskenteli lisätä kovuus ja lujuus säilyttäen suurimman osan sen käyttöominaisuuksia. Materiaali hehkutettu menetelmä Lämmitys ja jäähdytys metallin muokata sen ominaisuuksia, kuten teräksen muovattavuutta ja sitkeys asetteluissa sen vahvuus, kun se on muotoiltu.

Ruostumaton teräs on Silitysrauta seos värjäys ja ruostuvat monissa ympäristöissä, jossa terästä tyypillisesti laskisi. Kunkin luokan koostumus luo viljaa rakenne, joka kuuluu johonkin viiteen luokkaan: Austeniittiset, duplex, ferriittiset ja martensiittiset, ja sade karkaisu. Austeniittiset luokka sisältää muotoiltavissa, hitsattavaa ja korroosion kestävä ruostumatonta terästä arvosanoja, mutta ne eivät voi olla lämpökäsitelty. Duplex class tarjoaa korkean palonkestävyyden piste ja kloridi jännityskorroosionkestävyys. Duplex-terästen ovat hoidettavissa ja noin kaksi kertaa niin vahva kuin austeniittisten lämpöä. Ferriittiset luokka sisältää kohtalaisen muotoiltavissa ja korroosion kestävä arvosanoja kuin muunkinlaisia ruostumatonta terästä, mutta ne eivät voi olla lämpökäsitelty. Martensiittiset luokkaan kuuluvat osa vaikein ja vahvin ruostumattoman teräksen laatuja, jotka tarjoavat myös lievä korroosionkestävyyttä ja korkea kovuus muovattavuutta. Martensiittiset arvosanoja voidaan lämpökäsitelty. Sade-karkaisu (PH) luokka voidaan lämpökäsitelty joitakin kovuus parhaat vuonna ruostumattoman teräksen valmistuksen jälkeen.

Vetolujuus, joka ilmaisee materiaalin yleinen vahvuus on huippu stressiä se kestää, ennen kuin se rikkoutuu. Korroosionkestävyys kuvataan materiaalin kyky estää aiheuttamalta tunnelma, kosteudelle tai muulla välineellä. Kulutuskestävyys ilmaisee estää aiheuttaman kontakteja muiden pintojen pintavaurioita. Sitkeys kuvaa materiaalin kyky absorboida energian ennen katkeamista, kun kovuus (yleisesti mitattuna sisennys kovuus) kuvataan sen vastustuskyky pysyvä pinta muodonmuutos. Käyttöominaisuuksia osoittaa, kuinka helposti materiaali voidaan toteuttaa pysyvästi. Lastuttavuus kuvataan, miten helposti se voidaan leikata, muotoinen, valmis, tai muuten työstetty, vaikka hitsattavuus on ominaista kyky hitsata. Magnetismi luonnehtii kuinka paljon materiaalia on torjua tai houkuteltava magneetti.

Tutkimus