Sixangle ruostumaton terästanko

Sixangle ruostumaton terästanko
Tuotetiedot

Maailma kuuluisa ruostumattomasta teräksestä sixangle Baari valmistajille CHUANGYI on enimmät reilu ainoa. Willkommen in Groß ruostumattoman teräksen sixangle Baari tehtaallamme.

1, ruostumatonta terästä kuusi kulma Baari koon tarkkuus voidaan saavuttaa ++ 0,01 mm; koon määritys: kuusi kulma Baari erittely: H2-H90mm;
2, ruostumaton teräs kuusi kulma rod pinnan laatu on hyvä, kirkas on erittäin hyvä;
3, ruostumaton terästanko kuusi on vahva korroosionkestävyys, murtolujuus ja korkea anti Väsymislujuus;
4. kuuden ruostumattoman teräksen kemialliseen on vakaa, puhdas teräs, alhainen sisällyttämistä sisältöä;
Ruostumaton terästanko kuusikulmainen käytetään pääasiassa ruostumattomia hex ruuveja, kiinnikkeitä, niin kuusikulmio socket loppuun tiukka, ruostumattomalla sylinterin sisäinen kuusikulmio ruuvilla (cup) säätöruuvia (Jimi lopussa kovera), ruostumattomasta teräksestä sisäinen kuusikulmio litteä pää tiukka säätöruuvia (litteä pää Jimi) ruostumaton teräs kuusikulmio kärki kiinnitysruuvia (kärki Jimi), ruostumattomasta teräksestä kuusikulmainen lopettaa tiukka säätöruuvia (sarakkeen loppu Jimi) , ruostumaton teräs tiskipöydän pään kuusikulmio ruuvit (tasainen lasi), ruostumattomasta teräksestä upotuksella ruuvit kuusikulmio (kierros cup).
Ruostumaton teräs kuusi kulma Baari hakemuksen mahdollisuus käytetään laajalti Autovaraosat, Hissi, keittiökalusteet, paineastia ja muut kentät käyttäjän johdonmukainen suurta kiitosta. Sovelluksen tulevan kehityksen avain on ympäristönsuojelu, pitkäikäinen. Ympäristönsuojelun ensimmäinen ilmakehän ympäristönsuojelun näkökulmasta tarvetta estää korkea lämpötila jätteenpolttolaitos, Nesteytetyn valtaa sukupolven laite ja tehokas power sukupolven laite, korkean käyttölämpötilan ruostumattoman teräksen kysyntä hiilen käyttö laajenee. Pitkä elämästä Euroopassa, silta, valtatie, tunnelin ja muita palveluja sovellus ruostumattomasta teräksestä kasvaa, odotetaan, tämä suuntaus leviää ympäri maailmaa. Ja Japanin ehdot asuinrakennusten elämä on erityisen lyhenne 20-30 vuotta, jätteen materiaalin käsittely tullut suuri ongelma. Rakennukset, jotka ovat äskettäin päässeet 100 vuoden elinikä alkavat nousta, lisääntyvät myös aineiden kysyntä on erinomainen kestävyys.
304 ruostumatonta terästä on eräänlainen yleinen ruostumattoman teräksen, anti rust suorituskyky on parempi kuin 200-sarjan ruostumaton teräs. Suuri lämmönkestävyys on myös suhteellisen hyvä, voi olla korkea 1000-1200 astetta. 304 ruostumatonta terästä on hyvää korroosionkestävyyttä ja hyvää korroosionkestävyyttä. Shanghai Puxiang ruostumattoman teräksen materiaalia Co, Ltd on saatu kokeeseen: 304 ruostumattoman teräksen materiaalin pitoisuus on enintään 65 % typpihappoa voimakasta vastustusta korroosiota lämpötilassa kiehuvaa. Alkali ratkaisu ja Viimeisin orgaaninen happo ja Epäorgaaninen happo on myös hyvää korroosionkestävyyttä.

Tutkimus